Sunday, December 5, 2010

BJJ10

Peta bagi Bernam Jaya Jamboree 2010.
Peserta dilepaskan tepat jam 0830. Purata degup jantung 143, degup maksimum 169. Jarak kayuhan 43km. Tempuh 3 jam 3 min.
Kelajuan purata 14km/jam.
Kedudukan no. 192
Tempat mula/tamat atas jambatan berhampiran tol keluar ke Tanjung Malim/Ulu Bernam.
Sarapan dan makan tengahari disediakan.

4 comments:

Malaysian Gold Jamboree 2011 said...

Minta jasa baik tuan untuk linkkan event kami dalam web blog tuan.

Sila layari :
http://malaysiangoldjamboree.blogspot.com/

Tuan jua dijemput untuk menyertai event jamboree kami.

Tq...

Aku dan Basikal said...

best kayuh di bernam jaya. Tak banyak MTB (mari tolak basikal) sangat. Cuaca pun ok. Macam menemani rider.

maTTa said...

congrat doc,tak sempat nak tegur doc smlm time race tu...anyway skarang doc makin kuat

abuomar said...

Terima kasih atas komen semua. walaupun trail tidak teknikal, tapi jalan licin berlumpur memang cukup mencabar.
Tahniah Matta dapat no. 18. Saya dah buat terbaik. itu pun di penghujung hampir krem paha saya, sebab itu sy slow down ke garisan penamat.