Sunday, November 15, 2009

TTDI

Ahad 27 Zulkaedah - Kayuh basikal gunung bersama Nasrul, Deni dan Faizal di Bukit Kiara, Taman Tun Dr Ismail. Lama betul tak kayuh di sini. Dua kali aku terjatuh - sakit juga. Malam pergi berurut kat section 15. Lepas urut terasa sedikit kelegaan.
Dari kanan: Nasrul, Faizal, X dan Deni di kuil.

6 comments:

melbangi said...

Salam bang,
nak tanya, urut kat Sek.15 tu kat mana? Saya di Sek. 4. Kalo wak2 di kuala langat tu, saya biasa pi.

abuomar said...

Waalaikum mussalam,
pusat rawatan as-syifa, belakang stesen petronas. kira dekat rumah. yang jauh, baik untuk terseliuh ialah taufik kat jalan 6 kaki.

Ridwan said...

Salam Dr, tahniah sudah berlatih utk KL MTB Race 09. Kalau Dr saja boleh jatuh..bagaimana pula dg saya ya? Track XC nya lebih extreme dibandingkan dengan laluan "red" di Presint 20 Putrajaya ker?

abuomar said...

salam,
terima kasih. memang lebih susah berbanding presint 20. tapi sy jatuh di tempat yang agak mudah sesudah melepasi kawasan susah. jadi jangan ambil mudah bila menuruni cerun. saya jatuh kawasan cerun yg bertangga. sakit sudah hampir hilang kecuali kawasan dada kanan masih belum baik sepenuhnya - mungkin kecederaan lama kembali semula. entah sempat pulih ahad ni tak tau. bagaimanapun duit dah bayar, kena pergi juga-paling tidak bersenam tolak basikal.

Ridwan said...

W'salaam, ok selamat berjuang Dr di KL MTB Race 2009. Saya terpaksa batalkan penyertaan sebab ada program anak-anak di sekolah (pembahagian report & iktifal). Oh ya, saya sudah upload gambar2 kita di Presin 20 via multiply. Mhn komen ya. Terima kasih

abuomar said...

Ridwan,
Doakan saya selamat. Nampaknya kecederaan saya hampir sembuh sepenuhnya. Bagaimanapun sudah 4 hari sy tidak berlatih disebabkan kesibukan kerja dan hujan. Sabtu pagi cadang nak cuba sekali lagi di TTDI sebelum lumba, tapi kena jadi saksi orang nak kahwin pulak.